Borne beats corona

Wat is
jouw
aanpak?

Doe mee en win
dit te gekke shirt!

Start met mijn plan tegen corona

Hoe delete jij corona? Wat kun jij verzinnen om samen op een leuke, creatieve manier die anderhalve meter afstand te bewaren? Deel je idee met ons! De allerbeste ideeën worden opgenomen in onze Wall-of Fame en daarvan ontvangen de inzenders sowieso dat te gekke t-shirt. Het allerbeste idee belonen we zelfs met 10 t-shirts! Gaaf toch?

En als jouw idee echt goed is en niet meer dan 250 euro kost, dan nemen we meteen contact met je op om het samen uit te voeren! Duurder idee? Ook gewoon indienen, wie weet wat kunnen verzinnen om het toch voor elkaar te krijgen. Stuur je idee in voor 15 augustus. Let’s beat corona!

Ja, ik
doe mee


Doe mee en maak kans op dit qwoot shirt

Voor wie
is dit

Onze wereld, jouw wereld, is enorm veranderd door Corona. Al mogen we (als het goed blijft gaan) steeds meer, die 1,5 meter blijft voorlopig bestaan. Je kunt mee doen als je tussen de 12 en 20 jaar bent en in de Gemeente Borne (Borne, Zenderen, Hertme) woont. Goede ideeën die minder dan 250 euro kosten, pakken we graag meteen met je op (we kunnen dan samen zo’n 30 ideeën aanpakken). Maar denk ook groter dus laat de kosten je niet weerhouden om je idee te laten weten. Iedere inzending die wordt opgenomen op de Wall-of Fame krijgt sowieso het t-shirt. Over de beste ideeën sturen we natuurlijk ook een berichtje naar Premier Rutte!

Wall
of fame

Nr.: Naam: Plan:
01 Joëlle Hüve Button met bewegings sensor
Bekijk
02 Jouw naam! Stuur ons jouw aanpak en win dit te gekke t-shirt!