Hof van Twente beats corona

Wat is
jouw
aanpak?

Doe mee en win €250,-
en dit te gekke shirt!

Start met mijn plan tegen corona

Doe mee en maak kans op €250,- en dit Qwoot shirt. Hoe delete jij corona? Wat kun jij verzinnen om samen op een leuke, creatieve manier die anderhalve meter afstand te bewaren? DEEL JE IDEE MET ONS en is jouw idee het allerbeste, dan verdien jij €250,-. Natuurlijk zetten we alle goede ideeën in onze Wall of Fame. En wie in de Wall of Fame staat, krijgt ook dat te gekke t-shirt. Gaaf toch?

Als jouw idee echt goed is en niet meer dan 250 euro kost, dan nemen we meteen contact met je op om het samen uit te voeren! Duurder idee? Ook gewoon opsturen. Wie weet kunnen we iets verzinnen om het toch voor elkaar te krijgen. Stuur je idee in voor zondag 13 september. En let’s beat corona!

Ja, ik
doe mee


Doe mee en maak kans op €250,- en dit Qwoot shirt

Voor wie
is dit

Onze wereld, jouw wereld, is enorm veranderd door Corona. Al mogen we steeds meer (zolang het goed blijft gaan), die 1,5 meter blijft nog wel even bestaan. We willen graag van jou horen hoe we daar mee om kunnen gaan. Je kunt je idee opsturen als je tussen de 12 en 20 jaar bent en woont in Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Markelo of Hengevelde pakken we graag meteen met je op. We kunnen 10 ideeën uitvoeren. Maar denk ook groter! We horen je idee ook graag als het meer dan 250 euro kost. Iedere inzending die op de Wall of Fame komt te staan, krijgt het Corona-Alt-Delete t-shirt en eeuwige roem. En de beste ideeën sturen we natuurlijk op naar premier Rutte!

Wall
of fame

Nr.: Naam: Plan:
01 Jouw naam! Stuur ons jouw aanpak en win dit te gekke t-shirt!
Bekijk